News

Three scientist from CSIC participate in the “Science Meets Parliaments” event

Three scientists from Spanish National Research Council (CSIC), Mª Pilar  Bernal (Centre for Applied Soil Science and Biology of the Segura – CEBAS, Murcia), Concepción Sánchez-Moreno (Institute of Science and Technology of Food and Nutrition – ICTAN, Madrid) and Helena Gómez-Macpherson (Institute for Sustainable Agriculture – IAS, Córdoba), participated in the “Science Meets Parliaments” event, […]


CaRed: Spanish Carotenoid Network – from microbia and plants to food and health.

CaRed network (BIO2015-71703-REDT) is coordinated by Manuel Rodríguez-Concepción (CRAG-CSIC). Begoña Olmedilla-Alonso, from the department of Metabolism and Nutrition (ICTAN-CSIC) participates in the network along with researchers from IATA-CSIC (Valencia), IG-CSIC (Sevilla) and from Univierties o Lérida, Baleares islands, Castilla-La mancha and Seville. MISSION: Develop a novel global vision of the carotenoid field, ranging from biosynthesis […]


El ICTAN acoge y participa con la Fundación para el Conocimiento madri+d – Red de Laboratorios de madri+d en la 6ª Edición del Curso “ISO 9001 aplicada a laboratorios y centros públicos de investigación”

El Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición (ICTAN) acoge y participa en la 6ª Edición del Curso “ISO 9001 aplicada a laboratorios y centros públicos de investigación” que organiza la Fundación para el Conocimiento madri+d – Red de Laboratorios de madri+d, y que se celebrará los próximos días 17, 18 y 19 […]


Seminario “Anthocyanins on demand”

El viernes 23 de septiembre de 2016 a las 12:00, en el Salón de Actos del Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos y Nutrición, tendrá lugar un seminario titulado: “Anthocyanins on demand”. El seminario será impartido por el Dr. Jules Beekwilder.